Verkort traject

Bezit je reeds een bachelor- of masterdiploma en affiniteit en/of ervaring in menswetenschappen (vroedvrouw, orthopedagoog, logopedist, ergotherapeut,...), dan bestaat de mogelijkheid om in een tweejarig, aangepast traject je diploma te halen.

De opleiding bestaat uit één dag contactonderwijs, aangevuld met een dag begeleide zelfstudie en opdrachten in combinatie met stage. Vanuit je hogere opleiding heb je immers al een kwalificatie en heel wat competenties zodat je de opleiding op deze manier kan doorlopen.

Aan de hand van een portfolio bewijs je dat je kritisch reflecteert, zelfstandig leerstof kan verwerken en je leerproces actief in handen kan nemen. Daarnaast zijn communicatieve vaardigheden en organisatietalent vereist om met diverse partijen (werk, school, stage) in overleg te gaan. Het portfolio moet ten laatste op 1 september ingediend zijn!

De lessen verkort traject gaan van start op donderdag 19 september 2019.

Meer informatie: verkorttraject@zowe.be.

ZoWe verpleegkunde: verkort traject

Dankzij mijn studies in het verleden kwam ik in aanmerking voor het Verkort Traject. Dat sprak me aan omdat ik zo parttime kon blijven werken én dit combineren met mijn studies, die dan ook maar twee in plaats van drie jaar duurden!
Ineke